6 Haziran 2013 Perşembe

Doğru protein kaynaklarını belirlemek



Çoğumuz ya South Beach Diyeti, Zone Diyeti veya Atkins yapmış, ya da yüksek proteinli diyet çalıştı biri tanıyoruz. Uluslararası Gıda Konseyi Vakfı, sadece kilo artışı önlemek yok daha fazla protein yemek kadınların oranı yüksek, aynı zamanda kilo kaybı zayıflama ürünleri raporuna göre.

Uluslararası Gıda Bilgi Konseyi Vakfı, tüm tüketicilerin yaklaşık yarısı protein alımının artırılması ilgilenen diyor -% 37 bir yüksek proteinli diyet ile daha kolay kilo inanıyoruz.

Minnesota ve Northwestern Sağlık Bilimleri Üniversitesi Üniversitesi'nden araştırmacılar Beslenme Eğitimi ve Davranış (Mayıs / Haziran 2013 sayısında) Dergisi'nde yeni bir çalışma hakkında yazdı.

Kıdemli yazar, Noel Aldrich Ph.D., ve takım 40 ila 60 yaş arasındaki 1.824 kadın bir ulusal epimediumlu macun temsili bir örnek inceledi. Onlar, protein kaynakları ve gereksinimleri hakkında algıları tarif orta hayat kadınların vücut ağırlığını korumak için "daha fazla protein yemek" uygulama kullanarak rapor ne sıklıkta öğrenmek ve 'yeme kullanarak rapor frekansına "rapor protein alımını karşılaştırmak için yola vardı kilo "önlemek için daha fazla protein 'uygulama.
Kilo alımını önlemek için daha fazla protein yemek kadınlar arasında popüler

Ankete katılan kadınların çoğu doğru protein iyi kaynakları belirlemek, yanı sıra diyet enerji yüzdesi protein gelmelidir ne göstermek için başardık.

Tüm obez kadınların yarısı ve üzerinde ozon yağı çalışmaya genel kadınların% 43'ü kilo alımını önlemek için daha fazla protein yedik.

Dr Aldrich onlar "daha fazla protein yeme" ile kilo kaybettiğini söyledi katılımcıların 2010 Diyet Rehberi Danışma Kurulu tarafından tavsiye edilir ne benzer bir diyet protein alımı olduğunu ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Etiketler